Om sømandshistorier

Har du en sømandshistorie du vil dele med andre, kan du skrive den i kommentár-boxen under indlæggene på siderne.

Sømandshistorierne her på siden er nødvendigvis ikke af nyere dato, og stammer hermed fra en tid hvor der var andre forhold til søs og hvor livet til søs ikke var underlagt nutidens regler og begrænsninger. Historier kan være genfortællinger, hvis troværdighed må læseren selv vurdere.
Denne side kan indeholde historier og indlæg som kan virke grænseoverskridende og stødende på nogle læsere.  
MODI R af Grenaa

Sømandshistorier har de fleste hørt. De er ofte meget underholdende og fuld af hændelser, som måske er groteske og grænseoverskridende for en landkrabbe.
Filmen MARTHA kan give de fleste søfolk et flash back til hændelser, som de har haft ombord på et skib. Filmen er optaget i en tid og ombord på et skib som ikke eksisterer mere, men karakterene i filmen og deres særheder findes stadig. Dette er sikkert en af grundene til, at filmen nærmest har fået kultstatus blandt søfolk.
  
THOR FALCON ex. SCAN FALCON af København

"Ligemeget om det er løgn, bare det er spændende", sagt af en sømand

"Den halve sandhed er ofte bedre end hele sandheden" sagt af en politiker
Til ventre er DFDS's PRINCESS OF SCANDINAVIA sejlede i mange år fast på Esbjerg, Gøteborg, Harwich, Newcastle og Amsterdam.
Passagerskibene i DFDS har haft mange mennesker igennem bemandingslisterne. Studerende,  tjenere, kokke, bartendere og et stort udvalg af søfolk har harft deres tid i disse skibe. De fleste vil uden tvivl tænke tilbage på deres "færge-tid" med et smil på læben.Navigation is a science of vague assumptions,
based on debatable figures,
taken from inconclusive experiments,
performed with instruments of,
problematic assurance,
by person of doubtful reliability,
and of questionable mentality.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar