søndag den 30. december 2012

Sømandshistorier fra det virkelige liv

Velkommen til min Sømandsblog

Her vil jeg samle gode og underholdende sømandshistorier fra det virkelige liv.
Alle læsere er velkomne til at bidrage til siden med en god historie om sjove og underholdende personer eller episoder til søs.

Indlæg kan sendes til: larsbirchjensen@gmail.com eller skriv den i kommentarfeltet på siderne.
CARIB PALM ex. JØRGEN VESTA af Svendborg


1 kommentar:

 1. Her et uddrag af bogen SØRIDDERNE:Da de første væltede ind på værtshuset, hvor der opholdt sig tyve smukke unge piger på mellem 17- 20 år, begyndte de straks at synge på dansk: ”Ingen fra Mærsk Line kommer til Gud, for de ser alt for skidefulde ud”.
  Ėn af de norske matroser skyndte sig at fortælle, at de ikke var danske, men norske søfolk, hvorefter en af pigerne, fnisende sagde: ”Skal vi gå på loftet”.
  Pludselig opdagede Mama San Harry bagerst i flokken, og for hen og omfavnede ham og sagde: ”Special price for your friends, Harry san”.
  Mama San beordrede hurtigt en velkomst drink frem. Det var varmt Sake (risbrændevin). Hun hævede sit glas og sagde: ”Campai”.
  Benny kiggede rundt i lokalet, der var et simpelt, men hyggeligt lokale med en bar, borde og stole og et billede af kejseren. Henne ved baren hang der forskellige souvenirs og postkort fra skibene med både japansk og engelsk tekst, blandt andet ét der fangede Bennys interesse. Han gik hen og studerede det. Teksten sagde:
  Japanes Maiden's Lament.
  Me no likee English sailor
  When Yankee sailor come ashore
  English sailor plenty money
  Yankee sailor plenty more
  Yankee Sailor call me ducky darling
  English sailor call me Japanese whore
  Yankee sailor only shag for short time
  English sailor shag for evermore.
  Kurt Christoffersen www.brunlynget.dk

  SvarSlet